İşte o anlaşmanın fotosu: Ersun Yanal Amedspor’da

İşte o anlaşmanın fotosu: Ersun Yanal Amedspor’da
Son dakika: Amedspor Kulübü yaptığı açıklama ile Ersun Yanal’ın Teknik Direktörlüğü’nü doğruladı. Anlaşmanın fotosuna Amida Haber ulaştı.

AMİDA HABER- Yeni sezonda Trendyol 1’inci Lig’de oynayacak olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un, teknik direktörlük için Ersun Yanal ile anlaştığı haberi, gündeme bomba gibi düştü. Uzun süre Kulüpten ve Ersun Yanal’dan resmi açıklama gelmemesi belirsizliğe neden olurken, Amedspor Kulübü ve Yanal saatler sonra tarihi anlaşmanın duyurusunu yaptı.

amedd.jpg

Kongre sonrası 1 yıllık sözleşme imzalanacak

“Yeni Teknik Direktörümüz Ersun Yanal” başlığı ile takımdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Amedspor olarak, Türk futbolunda devrim yaratan teknik direktörlerden Ersun Yanal ile prensipte anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Başkanımız Aziz Elaldı, Baran Durmaz ve Şefik Özdil’in İzmir’de gerçekleştirdiği iki gün süren görüşmeler sonucunda, Ersun Yanal ile el sıkışıldı. 11 Haziran Salı günü yapılacak genel kurulun ardından, kendisiyle bir yıllık sözleşme imzalayacağız.

'Yolculuk için heyecanlıyız'

Başkanımız Aziz Elaldı, Ersun Yanal hakkında şunları söyledi: "Yanal Takımı kavramının altında savunma yapmayan, yaptıran bir futbol anlayışı hakimdir. Türk futbolunu analiz, performans, GPS, beslenme ve mental destek gibi kavramlarla tanıştıran, genç teknik adamların ve gençlerin önünde dev kapılar açan Yanal’ın felsefesini her zaman takdir ediyoruz. Elde ettiği başarılar, kazandığı kupalar, yetiştirdiği genç yıldızlar ve antrenörlerle futbolumuzda çok ayrı bir konuma sahip Yanal ile çıkacağımız yolculuk için çok heyecanlıyız."

Ersun Yanal: El ele vermemiz gerekiyor

Yeni teknik direktörümüz Ersun Yanal ise şunları dile getirdi: "Futbol, hepimizin ortak duygusu, ortak coşkusu, ortak heyecanı. Türkiye bir futbol ülkesi ve hepimizin daha iyi futbol felsefesine ulaşması için el ele vermesi gerekiyor. Amedspor ile başlayacağımız yolculuğun her dakikası bu açıdan çok önemli ve değerli."

Amedspor olarak, TFF 1. Lig’deki ilk yılımızda lige heyecan katmak için sabırsızlanıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Anlaşmanın fotoğrafı Amida Haber’de

Ersun Yanal ile Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın anlaşmadan sonra çektikleri fotoğrafa Amida Haber ulaştı. Deneyimli teknik direktör Süper Lig yolundaki Amedspor’a rehberlik edecek. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.