Kastamonuspor Başkanı: Amedspor’un olduğu lige…

Kastamonuspor Başkanı: Amedspor’un olduğu lige…

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, 1’inci Lig’e yükselen Amedspor’u tebrik etti. Aynı lige kendilerinin de yükseleceğini söyledi.

AMİDA HABER - 81 puanla 1’inci Lig’e yükselen Amedspor’a destek mesajları yağdı. Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım da, tebrik mesaj yayınladı. Yıldırım, “Amedspor'u tebrik ediyorum. Memleketime hayırlı uğurlu olsun. Amedspor'un daha güzel yerlere gelmesi için üzerimize düşen ne varsa yapacağız” dedi.

aziz-yildirim.jpg

Bir tebrik de Kastamonu’dan

Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün de 1’inci Lige çıkan Amedspor’u tebrik etti. Aygün’ün mesajı şöyle: “Bugün Amed şampiyon oldu, onları kutluyorum tebrik ediyorum. Onlara başarılar diliyorum. Bizde ikinci olduk. Son dakika kupayı kaçırarak ikinci olduk. Şimdi play off maçları önemli. Yarı finalden devam edeceğiz. Allah nasip ederse kaliteli oyunculardan oluşuyor takımımız. İnanıyorum Play Off’lardan çıkarız. Keşke direk çıksaydık ama olmadı. Futbolda her şey var. Artık önümüze bakacağız.

Amedspor ve Beyaz Grup lideri Erokspor’u tebrik ediyorum. Biz de 1. Lig’de aralarında olacağız. Play off maçlarında taraftarımızla takıma sahip çıkacağız, 1’inci Lig’e ilerleyeceğiz.”

‘Hiçbir şaibenin içinde olmadık’

Beyaz Grup’ta meydana gelen olaylara dikkat çeken Aygün, “O maçlarla ilgili yorum yapma şansım yok ama Kastamonuspor olarak biz kalitemizi belli ettik, hiçbir şaibeye girmedik, şaibenin içinde olmadık. Tavrımız ve duruşumuz çok netti. Bugünde gördüğünüz gibi bu maçla ilgili iddialar vardı, bildiğiniz gibi 2-2 berabere bitti.” (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum