Diyarbakırlı Arda Trabzon’da harikalar yarattı

Diyarbakırlı Arda Trabzon’da harikalar yarattı

Milli takım oyuncusu olan Diyarbakırlı Arda Öztürk’ün formasını giydiği Trabzonspor U17 Genç takımı, Türkiye Şampiyonası’nda 4’lü final grubuna kalarak büyük başarıya imza attı. 21 numarayı giyen Arda, harika performansıyla göz doldurdu.

AMİDA HABER - Diyarbakırlı gelecek vaat eden genç futbolcu Arda Öztürk, Trabzonspor’da yıldızını parlatmaya devam ediyor. Öztürk, bu kez Trabzonspor U17 takımıyla 4’lü Türkiye finallerine kalma başarısını gösterdi.

İstanbul’daki ilk maçta Galatasaray’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Trabzon’daki rövanşta Galatasaray’ı aynı skorla 1-0 mağlup edince turu geçen takımı seri penaltı atışları belirledi. Galatasaray’ı penaltılarla eleme başarısını gösteren Trabzonspor, adını 4’lü final grubuna yazdırdı. Trabzonspor, Beşiktaş, Busaspor ve Ankaragücü’nün katılımıyla yapılacak final grubu maçları Antalya’da gerçekleşecek.

arda-diyarbakir1.jpg

Arda Öztürk Fark Yaratıyor

Trabzonspor’la başarıdan başarıya koşan Arda Öztürk, bu turnuvanın da öne çıkan isimleri arasında yer aldı. Milli takımda da oynayan Arda, öğrenim gördüğü Trabzon Yavuz Selim Anadoılu Lisesi ile Türkiye Şampiyonluğu da yaşamıştı. Arda Öztürk’lü Trabzon ekibi önümüzdeki günlerde Çin’de yapılacak Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası’nda boy gösterecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.