Taraftar yönetimi eleştirmişti: Amedspor yanıt verdi

Taraftar yönetimi eleştirmişti: Amedspor yanıt verdi

Kaynak:Sosyal Medya

Amedspor taraftarları dünkü oynanılan Fatih Karagümrük maçının öncesinde stada girişlerinde zorlukla yaşamıştı. Sosyal medya üzerinden Amedspor yönetimini eleştiren taraftarlara kulüpten yanıt geldi.

AMİDA HABER - Dün oynanılan Amedspor-Karagümrük maçına dakikalar kala, İstanbul ve Diyarbakır’dan maçı izlemek için giden taraftarlara stadyum girişinde zorluk çıkarılmıştı.

fv.jpg

Konu hakkında Amedspor taraftar grupları, “Stadyum girişinde taraftarlarımıza emniyet tarafından zorluk çıkarılıyor. Gözaltına alınmaya çalışılan taraftarlarımız da var. Neredesiniz yönetim! Stad içinde ayak ayak üstüne atıp maçı mi bekliyorsunuz?” diye sitemde bulunmuşlardı.

Öte yandan bugün konuya dair Amedspor Şube Sorumlusu Ahmet Ülmez’den bir açıklama geldi.

Ülmez taraftarların yönetimi eleştirmekte elbette haklarının olduğunu, ancak eleştirirken yapılan çalışmaların göz ardı edilmemesini söyledi.

Ülmez açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

"Dün deplasmanda yaşanan olayların neredeyse tamamında bizzat oradaydım ve en az iki yönetici arkadaşım da yanımdaydı. Forma olayındaki sarı rengi kapıdakiler yanlış anlamıştı, ancak Emniyet Müdür Yardımcısı ile görüşerek bu sorunu çözdük ve daha sonra bu konuda herhangi bir problem yaşanmadı. Son taraftar içeri alınana kadar giriş kapısında gidip geldik.

‘Elimizden geleni yapmaya çalıştık’

aoed.jpg

Maçın ilk yarım saatini taraftar tribününde izledik. Maç sonrası taraftarlarımızın kendi içlerinde çıkan kavgada stadyumdan çıkmış olmamıza rağmen tekrar geri geldik. Maç öncesinde ise otobüsler geldiğinde karşılama yaptık. Tüm taraftar grup liderleriyle tek tek görüşerek kendilerini sorduk. Yönetim adına elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Eksiklikler elbette olabilir ve bu eleştirilebilir; ancak hiçbir şey yapılmadı demek, bizim de çalışma azmimizi olumsuz etkiler. Her şeye rağmen hepimizin tek amacı takımımızın şampiyon olması ve bu yolda birbirimize destek olmaktır. Bu süreçte birbirimizin hata ve eksikliklerini dile getirmek yerine, hep birlikte sorumluluk alarak bu eksiklikleri gidermeliyiz."

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.