Apple’dan beklenen açıklama: iPhone 16 için tarih netleşti

Apple’dan beklenen açıklama: iPhone 16 için tarih netleşti

Kaynak:Medyacope

Dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alan Apple, yeni ürünlerinin tanıtımı için tarih verdi. Başta iPhone 16 olmak üzere birçok ürün teknoloji severlerin beğenisine sunulacak.

AMİDA HABER - ABD merkezli Apple şirketi, 9 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte iPhone 16 modelleri başta olmak üzere birçok ürün tanıtacağını duyurdu.

iphone-161.jpg

Konuyla ilgili X’te paylaşımda bulunan Apple Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, Apple’ın 9 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikte iPhone 16’lar başta olmak üzere farklı kategorilerdeki yeni ürünlerin de duyurulacağını açıkladı.

Medycope’nin dış basından aktardığına göre, 9 Eylül’deki etkinlikte Apple’ın amiral gemisi iPhone’un 16 serisinin yanı sıra Apple Watch’un yeni modellerinin ve AirPods 4’ün de tanıtılması bekleniyor.

Öte yandan basına sızan bilgilere göre, Apple’ın uzun ve yoğun geçmesi beklenen etkinlikte iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’ın yanı sıra Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 3, Apple Watch SE 3 ve AirPods 4 de tanıtılacağı öğrenildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.