Merakla beklenilen iPhone 16 tanıtıldı

Merakla beklenilen iPhone 16 tanıtıldı

Kaynak:Bloomberg HT

Apple'ın TSİ 20.00'de başlayan etkinliğinde iPhone 16 modelleri, resmi olarak tanıtıldı. Şirket, en ucuz versiyon olan iPhone 16 128 GB modelinin 799 dolar, 256 GB versiyonunun 899 dolar, 512 GB versiyonunun ise 1099 dolardan satacak.

AMİDA HABER - Apple’nin gelişmiş kamera sistemleri, daha güçlü işlemciler ve şık tasarımları bir araya getirdiği iPhone 16 serisinde kullanıcıları heyecanlandıracak pek çok yenilik yer alıyor.

amidahaber-19.jpg

Bu akşam başlayan lansmanda Apple; iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max olmak üzere 4 yeni modelle müşterilerinin karşısına çıktı.

Bloomberg HT’nin haberine göre, iPhone 16 serisi yeni A18 çip seti, geliştirilmiş kamera özellikleri ve daha büyük ekranlarla geliyor. Bunun yanı sıra, yeni AirPods’ların daha iyi kablosuz ses teknolojisi sunacak.

amidahaber-20.jpg

Ayrıca iPhone 16’nın Türkiye fiyatları henüz tam olarak açıklanmasa da, önceki modellerin fiyatlarına benzer bir seviyede olması tahmin ediliyor. Yeni iPhone 16 serisi, Eylül ayı sonunda Türkiye’de satışa sunulacak.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.