Lastik değiştirirken TIR çarptı: 2 ölü 1 yaralı

Lastik değiştirirken TIR çarptı: 2 ölü 1 yaralı

Kaynak:Anadolu Ajansı

Araçlarının lastiğini değiştirmeye çalışanlara tır çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Ağır yaralı kişinin de hastanede hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi.

AMİDA HABER - Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana gelen kazada, otomobilin lastiğini değiştirmek için araçtan inen kişilere tır çarptı. Çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ferhat Bingöl'ün (40) kullandığı 06 AB 569 plakalı otomobil, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Birecik-Şanlıurfa arasında lastiği patlayınca lastiği değiştirmek için sağ şeride çekti.

Bu sırada kullandığı A.U'nun (34) kullandığı 73 DD 443 plakalı tır, lastiği değiştiren sürücü ve yanındaki 2 kişiye çarptı.

2024/05/02/cizre-ambulans.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde sürücü ile Halil Ayhan Sunan'ın (35) hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralanan Serhat Çakar (26) ise ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çakar hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.