Amedspor Taraftarına Passolig Çağrısı

Amedspor Taraftarına Passolig Çağrısı

Kaynak:SOSYAL MEDYA

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amed Store'daki Passolig standını ziyaret ederek taraftarlara Passolig kaydı için çağrıda bulundu.

AMİDA HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amed Store mağazasında bulunan Passolig standını ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, taraftarların Amedspor maçlarını izleyebilmesi için Passolig kaydı yaptırmalarının zorunlu olduğunu belirtti.

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

"Passolig Kayıtlarınızı Yaptırmanız Gerekiyor"

Amed Store önünde konuşan Tanrıkulu, “Diyarbakır’da Amed Store’un önündeyiz. Passolig ile ilgili kayıtlar başladı. Passolig nedir? Passolig elektronik bilet sistemidir. Türk Futbol Federasyonu’na göre Passolig olmadan stada girmek mümkün değil ve bilet almak mümkün değil. Bu nedenle burada bütün Amedspor taraftarlarına çağrıda bulunuyorum. Sadece Diyarbakır değil, bütün bölge, bütün Türkiye’deki taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum” dedi.

2024/07/17/amedspor-passolig1.jpg

İlk Maç 11 Ağustos'ta

Tanrıkulu, Amedspor’un 11 Ağustos’ta İstanbul Karagümrük ile yapacağı ilk maçı hatırlatarak, “Amedspor maçlarını izleyebilmek için mutlaka Passolig kayıtlarınızı yaptırmanız gerekiyor. Maçları takip edebilmek için Passolig kayıtlarınızın bulunması gerekir. Tüm taraftarlarımızı kayıt olmaya çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

2024/07/20/passolig.jpg

Taraftarlara Genel Çağrı

Tanrıkulu’nun çağrısı, Amedspor’un sadece Diyarbakır’daki değil, Türkiye genelindeki taraftarlarına yönelik olarak yapıldı. Passolig sisteminin Türk futbolunda elektronik bilet uygulaması olduğunu vurgulayan Tanrıkulu, taraftarların stada giriş ve bilet temini için bu sisteme kayıt olmalarının önemini bir kez daha hatırlattı.

Amedspor taraftarları, Passolig kayıtlarını Amed Store mağazasında veya online olarak gerçekleştirebilirler. Bu çağrı, Amedspor’un tribünlerde daha fazla taraftar desteği bulabilmesi için büyük önem taşıyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum