Bağlar Belediyesi açıkladı: 120 milyon TL’ye ihtiyacımız var

Bağlar Belediyesi açıkladı: 120 milyon TL’ye ihtiyacımız var
Diyarbakır Bağlar Belediyesi kayyum yönetiminden devraldıkları belediyenin kara tablosunu açıkladı: Personel giderleri ve aylık hizmetleri karşılayabilmek için 120 milyon TL’ye ihtiyaç var.

AMİDA HABER- Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Rezan Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, belediyenin personel maaşları ve hizmet giderleri için 120 milyon TL’ye ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

baglar-belediye-borc.jpeg

Bağlar Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Beyoğlu Kayyum Yönetiminin devrettiği, üzerimize yıktığı tahribatın boyutlarını incelediğimiz her dosyada el attığımız her işte görüyoruz. Araştırma inceleme ve teftiş kurulumuzca tamamlanan çalışmalar önümüzdeki günlerde açıklanacak ve mülkiye, sayıştay müfettişleri dahil her türlü hukuki süreç başlatılacaktır. FAKAT MAYIS AYI PERSONEL MAAŞLARINI Kamu kaynaklarını sorumsuzca kullanan norm kadro dengesini gözetmeden, aile bağları, ticari ve bürokratik ilişkilerini ön plana alarak sınırsızca personel alımına giden "Beyoğlu Kayyum Yönetiminin" bütçede açtığı onarılmaz gedik yüzünden ÖDEYEMİYORUZ.

baglar-belediyesi-borclari.jpeg

Tabloda görüldüğü üzere bu ay hiç yatırım yapmaz hizmet etmez isek dahi sadece personel maaşlarını ödemek için 40 MİLYON TL'ye, aylık hizmetleri karşılamak için 80 MİLYON TL'ye toplam 120 MİLYON TL 'ye ihtiyacımız vardır.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum