‘Bir hikayem var’ diyen Kepoğlu’dan adaylık başvurusu

‘Bir hikayem var’ diyen Kepoğlu’dan adaylık başvurusu
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Suna Kepoğlu Ataman, Diyarbakır’dan aday adaylığı başvurusu yaptı.

AMİDA HABER - Seçime günler kala, Diyarbakır’da siyaset arenası hareketlenmeye başladı. Aday adayları başvuruları başladı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve AK Parti Diyarbakır Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Suna Kepoğlu Ataman, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene, partili kadınlar da katıldı.

‘Bir Diyarbakır hikayem var’

Kepoğlu, “Benim bir Diyarbakır hikayem var” diyerek adaylığını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı: Mahmut Kepoğlu’nun kızı Suna hikayem var.

Diyarbakır’dan gençliğim hikayesi var. Diyarbakırlı köylü çiftçi hikayem var. Benim Diyarbakırlı iş kadını hikayem var. Benim Diyarbakırlı anne hikayem var. Velhasılı benim bir Diyarbekir hikayem var. Ben bu hikâyeyi Ankara'da taçlandırmak ve her evlada anne, her kadına bacı, her muhtaca iş ve aş olmak için sizin yani Diyarbakır'ın desteğine ihtiyacım var. Rey verecek olanın reyine rey vermeyecek olanın rızalığına ihtiyacım var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak benim Diyarbakır'ın desteğine ve duasına ihtiyacım, Diyarbakır'ım da benim siyaset anlayışıma ihtiyacı var.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.