Diyarbakır Amedspor için tek yürek oldu, onlar yoktu!

Diyarbakır Amedspor için tek yürek oldu, onlar yoktu!

10 yıl sonra 1’inci Lig’e yükselen Amedspor’un maçı için 7’den 70’e bütün Diyarbakır stadyuma aktı. AK Partili 3 vekil ile Vali Ali İhsan Su’nun maçta olmaması dikkat çekti.

AMİDA HABER- Hafta sonu şampiyonluğa yükselen Amedspor’un tarihi zaferi Diyarbakır’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Diyarbakır ve bölgenin birçok ilinde gece yarılarına kadar Amedspor taraftarları, kutlama yaptı.

amedspor-kutlamlari-stadyum.jpeg

Ne vali, ne vekiller!

Maçı izlemek için İstanbul, Bursa, Batman, Mardin gibi illerden binlerce kişi, Diyarbakır Stadyumu’nda yerini alarak, şampiyonluğa şahitlik etti. Stadyumda DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya, Baro Başkanı Nahit Eren, Borsa Başkanı Engin Yeşil, OSB Başkanı Mustafa Fidan ile çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi yerini aldı.

Gözler, AK Partili Galip Ensarioğlu, Suna Kepoğlu, Mehmet Sait Yaz ile Vali Ali İhsan Su’yu aradı. Ancak, ne Ali İhsan Su ne de AK Partili vekiller, Amedspor maçını izlemedi.

amedspor-kutlama-stat.jpeg

İstanbul’dan tebrik mesajı

Karşılaşma sonrası CHP Lideri Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Lideri Ali Babacan da sosyal medya hesabından Amedspor’u kutlayan mesaj attı. Vali Ali İhsan Su’nun tebrik mesajı paylaşmaması da dikkat çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum