Diyarbakır Muhammed Recai Arslan Yatılı Kur'an Kursunda Kadir Gecesi Dualarla İdrak Edildi

Diyarbakır Muhammed Recai Arslan Yatılı Kur'an Kursunda Kadir Gecesi Dualarla İdrak Edildi
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi Işıklar Mahallesinde Muhammed Recai Arslan Yatılı Kur'an Kursunda Kadir Gece dua ve salavatlarla idrak edildi.

Diyarbakır Muhammed Recai Arslan Yatılı Kur'an Kursunda Kadir Gecesi Dualarla İdrak Edildi.

Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi ülke genelinde olduğu gibi Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Işıklar Mahallesinde de dua ve salavatlarla idrak edildi.

Muhammed Recai Arslan Yatılı Kur'an Kursunda düzenlenen Kadir Gecesi özel programına önceki dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı ve İş İnsanı Tahsin Arslan, Mola Abdullah Arslan, Molla İbrahim Arslan, Kuran Kursu Hocaları, Mahalle sakinleri ve Kuran Kursu öğrencileri katıldı.

HUZUR, BARIŞ, MUTLULUK, KARDEŞLİK

Programda kısa bir konuşma yapan önceki dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı ve İş İnsanı Tahsin Arslan, “Ramazan-ı Şerif ayının son günlerini idrak ettiğimiz bu kutlu zaman diliminde Kur'an-ı Kerim'deki ifadesiyle bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor; huzur, barış, mutluluk ve kardeşlik içerisinde nice Ramazan ayı idrak etmemizi Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi.

FİLİSTİNLİ KARDEŞLERE DUA

Gecenin önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Mola Abdullah Arslan ise, "Bu gece öyle bir gece ki bin aydan hayırlıdır. Bin ay demek bir insanın yaşadığı ömür kadardır. Bunun için böyle güzel bir geceyi ibadet ederek geçirmek gerekir. Bu vesileyle Tüm İslam aleminin mübarek kadir gecesini kutluyorum. Filistinli kardeşlerimize de dualar ediyorum. Bu gece yaptığımız tüm duaları Filistinli kardeşlerimize de ediyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Kur’an Kursu öğrencilerinin ilahi ve mevlit okumalarıyla devam eden Kadir Gecesi programı, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ikramlarla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.