Diyarbakır’a termometreleri patlatacak sıcaklar geliyor!

Diyarbakır’a termometreleri patlatacak sıcaklar geliyor!
Meteoroloji’den alınan verilerine göre bölgemizde bugünden itibaren sıcaklar 3 ile 5 derece arasında artmaya devam edecek. Sıcakların mevsim normallerinin üzerinde olması beklenirken, vatandaşların aşırı sıcaklara karşı tedbirli olmaları uyarısı yapıldı.

AMİDA HABER – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yağışların, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji yaşanabilecek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

Yine Meteoroloji verilerine göre Diyarbakır ve bölgemizde havanın, parçalı ve az bulutlu olacağı sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

Diyarbakır’da havalar nasıl olacak?

sicaklar.jpg

Sıcakların bugün 35 derecenin üzerinde olması beklenirken, 3 Haziran Pazartesi 37 derecenin üzerine çıkması tahmin ediliyor.

4 Haziran Salı günü ise Diyarbakır’da bu yılın ilk yüksek sıcaklarının kaydedileceği ve termometrelerin 39 derece ve üzerini göstereceği belirtilerek vatandaşların aşırı sıcaklara karşı tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.