Diyarbakır’a üst düzey iki ziyaret: Narin için toplandılar

Diyarbakır’a üst düzey iki ziyaret: Narin için toplandılar
 Muhabir
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Okay Memiş Diyarbakır’da.

AMİDA HABER - Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan 11 gündür haber alınamıyor. Güvenlik birimlerinin çalışmaları aralıksız devam ederken, Diyarbakır’a önemli iki önemli ziyaret gerçekleşti.

zorluoglu-narin.jpg

İçişleri Bakan yardımcısı Münir Karaloğlu ile AFAD başkanı Okay Memiş Diyarbakır’a gelerek, Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Karaloğlu ve Memiş başkanlığındaki heyet daha sonra kentteki tüm kamu kurum müdürleriyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

zorluoglu-memis.jpg

Ziyarete ilişkin paylaşım yapan Münir Karaloğlu, “Diyarbakır Valimiz Murat Zorluoğlu’na hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de il ve bölgemiz hakkında istişare ettik. Koordinasyon toplantımızı, Diyarbakır Valisi, AFAD Başkanı, Mülki İdare Amirleri ve ilgili kurum yetkilileri ile gerçekleştirdik. Diyarbakır’ımızın deprem sonrası inşa ve ihyası için tüm gayretlerimizle çalışmalarımıza devam etmekteyiz” dedi.

Karaoğlu ve Memiş’in bu toplantının ardından Narin’in kaybolduğu Tavşantepe Köyü’ne geçerek açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum