Diyarbakır’da koordinasyon toplantısı: Vali başkanlık etti

Diyarbakır’da koordinasyon toplantısı: Vali başkanlık etti

Kaynak:Anadolu Ajansı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliğine atanan Murat Zorluoğlu, kentteki koordinasyon toplantısına başkanlık etti.

AMİDA HABER - Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Zorluoğlu, görevinin ilk gününde vali yardımcıları, merkez ve ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı'nın katıldığı koordinasyon toplantısına başkanlık ettiği bildirildi.

Vali Zorluoğlu, toplantıda Diyarbakır'ın güncel durumu ve öncelikli konuları hakkında değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan bölge güvenliği, ekonomik kalkınma, sosyal hizmetler ve altyapı yatırımları gibi konularda bilgi alarak yetkililere talimatlar verdi.

Gerçekleştirilen toplantıda, Diyarbakır halkına hizmet etmek için hep birlikte yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirten Zorluoğlu, "Diyarbakır'ın daha da gelişimi ve vatandaşlarımızın refahı için çaba içinde olacağız. Tüm kurumlarımızla koordinasyon içinde hareket ederek, bölgemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmeyi hedefliyoruz" dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.