Diyarbakır’da lüks sitede 50 bin dolarlık soygun!

Diyarbakır’da lüks sitede 50 bin dolarlık soygun!
Diyarbakır’da lüks bir siteye giren 1’i kadın 4 kişi, 15 güvenlik görevlisini atlatarak, 50 bin dolarlık altın ve para çaldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 2’si tutuklandı. 6 aylık bebeği olan kadın şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

AMİDA HABER- Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz hafta Diyarbakır’ın Bağcılar bölgesindeki Gökkuşağı villalarında meydana geldi. 15 güvenlik görevlisinin çalıştığı, kameralı, lüks sitede bir eve giren 1’i kadın 4 kişi, kasayı kırarak, 50 bin dolar değerinde altın ve parayı alıp kayıplara karıştı.

10 gün boyunca eve girip çıktılar!

Sitenin güvenlik kameralarının görmediği kör bir noktadan eve giden hırsızlar, ev sahibinin güvenlik amacıyla taktırdığı güvenlik kamerasından tespit edildi. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, ev sahibinin sadece yaz aylarında kullandığı eve, hırsızların 10 gün boyunca girip çıktığını tespit etti. Hırsızların bazı günlerde ise evde kaldıklarını tespit etti.

Evde parti ve konaklama

Hırsızların, evde çilek, krem şanti ve pasta yediğini görüntülerden tespit eden polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Dün mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2’si tutuklandı. İki kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Hırsızlık şüphelisi olarak gözaltına alınan ve serbest bırakılan kadının, 17 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Kadın şüpheli 6 aylık bebeği olduğu için adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bu arada geçtiğimiz haftada aynı sitede başka bir hırsızlık olayı yaşanmıştı. (Amida Haber-özel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.