Diyarbakır’da MHP ilçe başkanı istifa etti

Diyarbakır’da MHP ilçe başkanı istifa etti
Diyarbakır’da MHP’nin beş ilçe başkanının istifasının ardından Silvan İlçe Başkanı Mehmet Veysi İkvan da istifa ederken, MHP İl Başkanı 3 ilçe başkanı görevden aldı.

AMİDA HABER- MHP Silvan İlçe Başkanı Veysi İkvan, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. İkvan, “Yaklaşık 6 yıldır şerefle yönettiğim MHP Silvan İlçe Başkanlığı görevini il başkanlığının herhangi bir faaliyet yapmaması ve uzun süredir yapmış olduğumuz çalışmaların boşa gittiğini düşünmemden dolayı ilçe başkanlığı ve partideki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa ettiğimi tüm kamuoyuna saygılarımla arz ederim” dedi.

5 ilçe başkanı istifa etmişti

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp’ın “çocuğa cinsel istismar” iddiası ile tutuklanmasından kısa bir süre önce feshettiği il başkanlığına Ergani İlçe Başkanı Miktat Arslan atanmıştı. Arslan’ın atanmasının ardından Sur ilçe Başkanı Cemal Ayla, Yenişehir İlçe Başkanı Yılmaz Kayaalp, Çermik ilçe Başkanı Veysi İpek, Dicle İlçe Başkanı Mehmet Orbay ve Lice ilçe Başkanı Hamza Yılmaz istifa etmişti.

3 İlçe başkanını görevden aldı

Öte yandan MHP İl Başkanı Miktat Aslan, Hani, Bağlar ve Çınar ilçe başkanlarını görevden aldı.

(İhsan Yılmaz)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.