Diyarbakır’daki kurumlara duyurulur!

Diyarbakır’daki kurumlara duyurulur!
 Muhabir
Diyarbakır’ın en işlek caddelerinden biri olan Diyarbakır- Silvan karayolunun 5. Kilometresinde döner kavşak ve trafik ışığının olmaması kazalara davetiye çıkartıyor.

AMİDA HABERDiyarbakır kent nüfusu her geçen yıl artarken, yeni yol ve kavşakların yapılmaması yoğunluğa neden oluyor. Yeni eğitim öğretim yılının açılması ile birlikte kentin belirli noktalarında trafik durma noktasına gelirken, günde binlerce aracın geçtiği Diyarbakır-Silvan Karayolunda ise döner kavşak ve trafik ışıklarının yapılmaması kazalara davetiye çıkartıyor.

trafik-silvan-kavsak-2.jpeg

Borsa Başkanı Yeşil’den çağrı

Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, sosyal medya hesabından bu duruma tepki göstererek ilgili kurumlara çağrıda bulundu. Yeşil, sosyal medyadan ilgili kurumları da etiketleyerek tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Diyarbakır-Silvan Karayolunda kavşak ve ışıklandırmanın bulunmaması trafik akışını yoğunlaştırmakta ve kazalara neden olmaktadır. Bunun için yetkili kurumların bir an önce kavşak ve ışıklandırmaları yapmaları önem arz etmektedir” ifadesini kullandı.

Yeşil, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini göreve davet etti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum