Diyarbakır'daki vurgun iddiası: Şirketten yanıt geldi

Diyarbakır'daki vurgun iddiası: Şirketten yanıt geldi
Diyarbakır’da oto galeri alım satımıyla ilgilenen şirketle ticaret yaptıklarını ve 600 milyon TL dolandırıldıklarını iddia eden yüzlerce vatandaş, şirket binası önünde toplanmıştı.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da yaşanan dolandırıcılık olayında adına geçen şirketten açıklama geldi.

Yapılan açıklamada dolandırıcılıkla itham edilen Serhat Unat'ın şirketle herhangi bir ilişkisinin olmadığı ve babasının kendisini 3 yıl önce evlatlıktan reddettiği belirtildi.

‘Herhangi bir borcumuz bulanmamaktadır’

Şirket tarafında yapılan açıklamada, “28.06.2024 Tarihinde firmamızın önüne gelen kalabalık bir grup gelerek bazı açıklamalarda bulunmuşlardır

Bir takım sosyal medya hesaplarından gelen kişilerin firmamızdan alacaklı olduğunu kendilerinin dolandırıldığını şeklinde paylaşımlar yapmışlardır.

Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki firmamızın gelen kişileriyle herhangi bir bağlantısı bulunmamakta olup herhangi bir borcu bulunmamaktadır .

İşin aslı şudur ki

Mehmet Şükrü Unat 3 yıl önce evlatlıktan ret ettiği oğlu olan Serhat Unat‘ın yapmış olduğu ticaretlerden dolayı tefecileriler ile yüksek faiz alışverişine girmiş kendisine iflas ettirilip kalan borcundan dolayı babası Mehmet Şükrü Unat’tan bu borcu talep etmektedirler.

Gerek sosyal medya hesaplarında şahsımıza firmamıza yönelik yalan, iftira ve benzeri asılsız iddialarda bulunan kişiler hakkında gerek firmamız önüne gelen kişi ve kişiler ile alakalı yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz” denildi. (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum