Diyarbakırlı Narin’i bulana 1 milyon lira ödül!

Diyarbakırlı Narin’i bulana 1 milyon lira ödül!
 Muhabir
ABD’de yaşayan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, dünden beri Diyarbakır’da kaybolan ve arama çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü 8 yaşındaki Narin için harekete geçti.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Gürel, gittiği Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra dünden beri kendisinden haber alınamıyor. Bir taraftan arama çalışmaları aralıksız sürdürülürken, dün gece saatlerinde Narin’in terliği evinin 3 kilometrenin yakınında bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yaşayan Karslı iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, Narin’in bulunması için dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Korkmaz: Narin’i bulana 1 milyon lira hediye edeceğim

Korkmaz, sosyal medya hesabı X’te yaptığı paylaşımda, “Narin’in bulunmasına veya yerini bildiren kişiye Bir milyon Türk lirası Hediye edeceğim. Lütfen gözünüzü dört açın resme bakın.” dedi.

Ne olmuştu?

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde dün gündüz saat 15.20'de 8 yaşındaki Narin Gürel, gittiği Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınmadı.

Narin’i arama çalışması Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli ve Jandarmaya ait helikopterle de havadan destekli devam ediyor.

Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç tespit edildi. Araçların sorgulamaları yapıldı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada, yol kenarında Narin'in terliği bulundu.

Ailesinin evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan terlik, Narin'in anne ve babasına gösterilerek kızlarına ait olduğu teyit edildi.

Narin’in babası Arif Güran, "Kim para karşılığında kızımı kaçırmışsa, kim ne kadar isterse ona vereceğim. Bizim kimseyle husumetimiz yok. Biz sürekli mazlumun yanında olan insanlarız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum