DTSO Silvan'da üyeleriyle buluştu

DTSO Silvan'da üyeleriyle buluştu

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Silvan’da üyeleriyle bir araya geldi.

AMİDA HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Oda Organları, Üye Buluşmaları ve İftar Yemeği organizasyon öncesinde Silvan’da esnafı ziyaret etti. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, odanın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Silvan’daki Dilan Düğün Salonu’nda yapılan buluşmaya DTSO Başkanı Mehmet Kaya, oda yönetimi, meclis üyeleri, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Diyarbakır İş Konseyi Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu, Diyarbakır Ticaret Borsası ve Silvan’da bulunan Oda üyeleri katıldı. Organizasyonda konuşan DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Ekim ayında yapılan seçimin ardından ilçelere yapılan ziyaretlerin ilkini Silvan’a yaptıklarını söyledi. DTSO’nun 21 bin üyesi olduğunu hatırlatan Kaya, Silvan’da Organize Sanayi Bölgesini faaliyete geçirdiklerinde üye sayısının da artacağını kaydetti.

‘KGF kredilerinde sorun var’

KGF kredilerine erişimde sorun yaşandığını kaydeden Kaya, “Krediye ulaşmayla ilgili yaşadığınız sorunları bire bir aktarırsanız. Kredi akışı konusunda yaşanan sorunları çözme noktasında sonuna kadar takipçisi oluruz” dedi. Kentteki Vize Merkezi ile 29 ülkeye vize işlemleri için Diyarbakır’dan başvuru yapıldığını belirten Kaya, ihracatçıların krediye erişiminde Eximbank’ın devrede olduğunu söyledi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.