İddialar ölüm raporuyla çürütüldü

İddialar ölüm raporuyla çürütüldü

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır'da Narin Güran olayıyla birlikte gündeme gelen ablası Tülin Güran'ın şüpheli ölümüne dair iddialar üzerine savcılık harekete geçmişti. Talep üzerine Güran’ın ölüm raporları savcılığa sunuldu.

AMİDA HABER - Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolduktan 19 gün sonra 8 Eylül’de cansız bendeni bulunan Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'ın merdivenden düşerek öldüğü iddia edilmişti.

Narin Güran’ın ablası Tülin Güran'ın 2009 yılında 5 yaşındayken hayatını kaybetmesiyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Raporda travma bulgusu yok2024/08/28/narin-guran-arama-4.jpeg

Tülin Güran'ın ölüm raporu ortaya çıktı ve travma bulgusu olmadığı öğrenildi.

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2009’da 5 yaşında ve bedensel engelli olan abla Tülin Güran’ın Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne zatürre (pnömoni) sebebiyle kaldırıldı ve burada vefat etti.

2024/09/08/adlitip-narinnn.jpgİddiaların aksine hastanedeki ölüm raporunda abla Güran’ın vefatında herhangi bir şüpheli durum ya da travma bulgusu bulunmadığı belirtildi. Tülin Güran’a tedavi sürecinde hayatını kaybettiği için otopsi de yapılmadığı aktarıldı.

Öte yandan Narin’in gözaltında olmayan tek amcası da, Tülin’in hastalıktan öldüğünü herhangi bir düşme olayı olmadığını söyledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.