Narin soruşturmasında gözaltılara ilişkin yeni gelişme

Narin soruşturmasında gözaltılara ilişkin yeni gelişme
 Muhabir
Son dakika: Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınan 24 şüphelinin gözaltı süresi 1 gün daha uzatıldı. Narin'in anne ve babası da gözaltında tutulanlar arasında.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde 19 gün sonra 8 eylülde ölü olarak bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada, anne-baba, amcalar dahil 24 kişi gözaltına alınmıştı.

Narin soruşturmasına ilişkin son gelişmeler

2024/08/28/narin-guran-arama-5-001.jpeg

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran'ın cenazesi, yeni bir ihbar üzerine 8 Eylül tarihinde köye yaklaşık 1.5 kilometre mesafede bulunan ve daha önce arama yapılan Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulunmuştu.

Soruşturmada ayrıca gizli tanık olduğu ortaya çıkmıştı. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran'ın son görüldüğü kıyafetle çuval içinde bulunduğunu, üzerinin taş ve ağaç dalları ile kapatıldığını açıklamıştı.

Soruşturmada ilk itiraf

narin-gurannn.webp

Gözaltına alınanların Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgusu sürerken, ilk itiraf da geldi.

Şüphelilerden biri jandarmadaki sorgusunda, tutuklu olan Narin Güran’ın amcası S.G’nin Narin’in çuval içerisindeki bedenini kendisine verdiğini söyledi. Şüpheli, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm” şeklinde itirafta bulunmuştu.

24 gözaltı, tek tutuklu amca

narin-cenaze.jpg

Narin Güran soruşturmasında şu an için tek bir tutuklu var. O da, aynı zamanda köyün muhtarı olan ve sekiz yaşındaki çocuğun kaybolması sonrası köyden arabayla ayrıldığı, cep telefonundaki kayıtları sildiği anlaşılan, arabasında DNA örnekleri bulunan amca S.G.

Narin'in bulunmasının ardından aralarında annesi, babası, amcaları ve bir ağabeyinin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.