Serra Bucak ve Abdullah Zeydan'dan kayıp Rojin çağrısı

Serra Bucak ve Abdullah Zeydan'dan kayıp Rojin çağrısı

Kaynak:Haber Merkezi

Van’da önceki gün kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra haber alınamayan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in bulunması için Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Serra Bucak ve Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan çağrıda bulundu.

AMİDA HABER - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde Çocuk Gelişimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Diyarbakırlı Rojin Kabaiş, önceki gün akşam yemeğinden sonra yurttan çıkmış ve dönmemişti. Rojin’nin telefon ve cüzdanı Van Gölü’nün kenarında bulunmuştu.

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin olayından sonra, Rojin’in bulunması için peş peşe çağrılar geliyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Serra Bucak, sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda, “21 yaşındaki Rojin Kabaiş ne yazık ki 2 gündür kayıp! Bir kadın daha eksilmeye tahammülümüz yok ve soruyoruz.” dedi.

rojin-van-diyarbakir.jpg

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan ise yaptığı paylaşımda, “#RojinKabaiş Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1.Sınıf öğrencisi iki gündür kendisinden haber alınamıyor. Cep telefonu ve kulaklığı Van Gölü kenarında bulunmuş. Başlatılan çalışmalarda İtfaiye arama-kurtarma dalgıç ekiplerimiz de yer almaktadır. Ayrıca herkesin Van’da ve her yerde etrafına daha da dikkatli bakması önemlidir. Dualarımız ve temennimiz #RojinKabaiş kardeşimizin biran önce sağ salim bulunmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.