Uzmanı uyardı: Döviz konusunda temkinli olunmalı

Uzmanı uyardı: Döviz konusunda temkinli olunmalı

Kaynak:Kamudanhaber

Küresel piyasalardaki belirsizliklerin devam ettiğini vurgulayan İslam Memiş, dolar/TL ve euro/TL kurlarının dar bir bant aralığında hareket etmesini beklediğini ifade etti.

AMİDA HABER - Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni haftanın başında altın ve döviz kurlarıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

doviz11.jpg

Memiş, özellikle Joe Biden'ın siyasi gelişmeleri ve Orta Doğu'daki hareketlilik gibi faktörlerin küresel piyasalar üzerinde önemli etkiler yaratabileceğini belirtti. Bu bağlamda yatırımcılara döviz konusunda temkinli olmalarını tavsiye etti.

Altın ve gümüş yatırımlarıyla da ilgili değerlendirmelerde bulunan Memiş, ons altın için bu hafta 2.400 dolar ile 2.450 dolar arasında dalgalanma öngördü. Yatırımcılara altın konusunda dikkatli olmaları ve sabırlı bir bekleyiş içinde olmaları gerektiğini vurguladı.

Gümüş için ise Memiş, ons başına 29,20 ile 30,20 dolar arasında bir fiyat aralığı öngördü ve gümüş yatırımcılarının piyasa hareketlerine dikkatle yaklaşmaları gerektiğini ifade etti.

piyasa.jpg

İslam Memiş, piyasaların belirsizliği karşısında yatırımcılara temkinli olmaları gerektiğini hatırlatarak, bilinçli ve dikkatli yatırım kararlarının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.