Bakan Yerlikaya’dan Narin sorusuna tepki: Anlatmaya gerek var mı?

Bakan Yerlikaya’dan Narin sorusuna tepki: Anlatmaya gerek var mı?

Kaynak:Haber Merkezi

Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran cinayetiyle ilgili "Sosyal medya paylaşımında Narin'in ailesine neden başsağlığı dilemediniz? sorusuna tepki gösterdi. Yerlikaya, “Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok.” Dedi.

AMİDA HABER - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’tan beri haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın 19 gün sonra cenazesinin bulunmasıyla birlikte ölüm haberini duyurduğu paylaşımında aileye başsağlığı dilememesiyle ilgili yöneltilen soruya cevap verdi.

‘Başımız sağ olsun dedim’

Soruya tepki gösteren Bakan Yerlikaya, “Narin kızımızın cansız bedeninin bulunduğunu kamuoyu ile paylaştım. Allahtan rahmet diledim. Mekanı cennet olsun istedim. Başımız sağ olsun dedim. Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok. Yani herkesin okuduğu zaman anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı” diye yanıtladı.

narin-koy.jpg

‘Son sözü artık hakimler söyleyecek’

Soruşturmanın artık adliye kanadında olduğunu söyleyen Yerlikaya, “İnşallah bir daha insanlığımızdan utanacağımız tablo ile karşı karşıya gelmeyiz. Burada basın da çok önemli bir görev üstlendi. Görevini yaptı. Son sözü artık hakimler, savcılar söyleyecek. Ben her zaman göreve geldiğimden beri biliyorsunuz şunu söylüyorum. Biz tespit edilen suçu aydınlatıp suçluyu götürüp adalete teslim ediyoruz. Benim görevim bu. İçişleri Bakanlığının görevi, suçu önlemek ama önleyemiyorsa suç işlendiyse yakalayıp adalete teslim etmek. Gelinen noktada artık konu tamamen adliyenin” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.