Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kritik gece zirvesi hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kritik gece zirvesi hakkında açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gece geç saatlerde Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yaptığı görüşme merak konusu oldu.

AMİDA HABER – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece beklenmedik şekilde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Beştepe'de bir görüşme gerçekleştirdi.

Hükümete yakın kaynaklara göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü sert açıklamalarından sonra yapılan kritik zirvenin gündeminde Ayhan Bora Suç Örgütü ve Sinan Ateş davasına ilişkin son günlerde Ankara emniyetinde yaşanan gelişmeler vardı.

Görüşmenin içeriği açıklandı

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek A Haber yayınında görüşmenin ayrıntılarına dair bilgiler paylaştı.

Şimşek, "Erdoğan kurmaylarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çağırdı. MİT Başkanı İbrahim Kalın ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti binasından ayrıldıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Yapılan toplantının gündeminde Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki Ayhan Bora Kaplan soruşturması olduğu öğrenildi. Ayrıca bu toplantıdan çok kritik kararların çıkacağı söyleniyor" dedi. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.