İYİ Parti Silvan ve Bismil’de kongreye gitti

İYİ Parti Silvan ve Bismil’de kongreye gitti
İYİ Parti, Diyarbakır’ın Silvan ve Bismil İlçelerinde kongreye gitti. Kongrede konuşan İl Başkanı Ensarioğlu, ‘İktidara geldiğimizde hiçbir vatandaşımızı düşüncesinden dolayı ötekileştirmeyeceğiz” dedi.

AMİDA HABER- Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti Diyarbakır’da örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İyi Parti Silvan’da 2’inci, Bismil ilçe’sinde ise 1.olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkanlar güven tazeledi. Bismil ve Silvan kongrelerine İYİ Parti İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, il yönetimi, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı okundu. Ardından İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu kısa bir açıklama yaptı.

‘Hiçbir vatandaşımızı düşman gözüyle bakmadık’

Kurumlarda liyakatli kişilerin kalmadığını belirten Ensarioğlu, “Gençlerimizin yakalarından elinizi çekin artık. Bırakın gidin yeter, liyakatsizliğinizle ülkeyi uçuruma götürüyorsunuz, bu ülkeye sizden çok daha iyi yönetecek liyakatli, alanında başarılı insanlarımız var ve önlerini açın. Biz geldiğimizde fikri düşüncesi ne olursa olsun kime oy vermişse versin alanında liyakatli ve başarılı insanlarımızla çalışacağız. Her musibette bir hayır vardır derler, bu da onlardan biri olsa gerek. Aslında biz erken seçim olacağını biliyorduk, bu vesileyle YKS'nın ertelenmesiyle erken seçim olacağı kesinleşti. Bugün AK Parti iktidar partisi ama 2023'te seçimi kaybedecek. Vatandaşlarımız hangi partiye oy verirse versin biz parti olarak iktidara geldiğimizde, hiçbir vatandaşımızı vatan haini, terörist veya bize düşman gözüyle bakmadık, bakmayacağız. Biz iktidara geldiğimizde; AK Partinin yok ettiği gençlerimize ve vatandaşlarımıza iş, aş, eğitim ve adaleti geri getireceğiz” dedi.

Bismil’de Kadri Camcı, Silvan’da ise Hayrettin Örücü yeniden seçilerek güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.