Diyarbakır’da profesörlere ‘özel muayene’ baskını!

Diyarbakır’da profesörlere ‘özel muayene’ baskını!
Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi Diş Hastanesi’nde aralarında dekan ve 2 profesörün mesai saatlerinde başka bir özel muayenede çalıştıklarını tespit etti. Rektörlük inceleme başlattı.

AMİDA HABER- Diyarbakır ve bölge illerinden hasta kabul eden Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Diş Hastanesi, skandal uygulamalar ile gündeme gelmeye devam ederken, İl Sağlık Müdürlüğü’nün hastanelerdeki denetimleri aralıksız sürüyor.

Özel muayenede oldukları belirlendi

disci.jpg

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde bazı diş hekimlerine ait özel muayenelerde inceleme yaptı. Müdürlük, inceleme sırasında hastanede olması gereken ve Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görevli B.G., Y.D ve C.E.T'nin hastanede olmadığını tespit etti. Sağlık Müdürlüğü ekipleri, 3 ismin özel muayenede olduklarını belirledi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri doktorlar hakkında tutanak tuttu ve durumu üniversite yönetimine bildirdi. Rektörlük adı geçen profesörlerle ilgili inceleme başlattı.

'Sağlık Müdürlüğü yoğun şikayet alıyoruz'

dicle-dis1.jpg

Soruşturma sonucuna göre dekan ve 2 profesöre cezai işlemin uygulanacağı belirtilirken, Sağlık Müdürlüğü yetkilileri yoğun şikayetler nedeniyle denetimlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Haber: Zelal Sinayiç

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum