Diyarbakır’da sivrisinek kabusu yaşanıyor

Diyarbakır’da sivrisinek kabusu yaşanıyor
Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde ilaçlama yetersizliğinden dolayı İlçede sivrisinek kabusu yaşanıyor. Vatandaşlar Belediyeyi göreve davet etti.

AMİDA HABER- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, havaların ısınması ile birlikte sivrisinek, karasinek, yakarca, kene ve benzeri zararlı haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bismil kayyumuna tepki

diyarbakir-ilaclama.jpg

Belediye ekiplerinin kent merkezinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bir şikayet gelmezken, Bismil İlçesi’ndeki bazı mahallelerde oturan vatandaşlar isyan etti. İlaçlama yetersizliğinden dolayı bazı yerlerde sivrisinek kabusu yaşanıyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, Bismil kayyumunu göreve davet etti.

Sorunun acilen çözülmesini bekliyoruz

Amida Haber’e konuşan bir vatandaş, “Yaz geldi, Bismil'de sivrisinek kabusu başladı. Bismil Belediyesini göreve davet ediyoruz. Şu günlerde Bismillilerin en önemli sorunlarından biri de sivrisinekler. Peki niye ilaçlama yetersiz? Çocuklarımız perişan oldu. Sorunun acilen çözülmesini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum