Amedspor Genel Sekreteri: Kapı herkese açık ancak!

Amedspor Genel Sekreteri: Kapı herkese açık ancak!
 Muhabir
Amedspor Genel Sekreteri Faysal Tosun, idman sonrası bazı taraftar gruplarıyla yaşadığı gerginliğe ilişkin açıklama yaptı.

AMİDA HABER - Sezonun en dikkat çeken Kulüpleri arasında gösterilen Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da yönetim ile bazı taraftar grupları arasında yaşanan polemikler devam ediyor. Geçtiğimiz gün idman sonrası Amedspor Genel Sekreteri Faysal Tosun ile bazı taraftar grupları arasında tartışma çıkmıştı. Yaşanan tartışmalar sosyal medya üzerinden devam ederken Tosun’dan yazılı açıklama geldi.

‘Eleştirinin adabı olmalı’

38122.jpg

Geçtiğimiz gün yaşanan tartışmaya değinen Tosun açıklamasında, “Son günlerde tesislerimizde yaşanan bir olayın sosyal medyada yanlış ve eksik şekilde lanse edilmesi nedeniyle kamuoyuna açıklama yapma gereği duydum. Taraftarlarımızın eleştirilerine her zaman açık olduğumuzu ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yapıcı bir diyalog içinde olmaktan yana olduğumuzu defalarca dile getirdik. Ancak, eleştirinin de bir üslubu ve adabı olmalıdır.

‘Kapımız açık ancak…!’

dsc-2613.jpg

O gün yaşanan olayda, teknik direktörümüze "ukala" gibi ifadelerle hitap edilmesi ve bazı futbolcular için "bizim değerimizdir, oynatmak zorundasın" şeklinde baskı yapılması kabul edilemez bir durumdur. Eleştiri yapmak, hesap sormak için gelenlerin önce kulübümüzün değerlerine ve büyüklüğüne yakışır şekilde hareket etmeleri gerektiğini hatırlatmak isterim. Kapılarımız her zaman açık; ancak bu kapılardan medeni ve saygılı bir şekilde geçmek esastır.

‘Zarar vermek isteyenlerin karşısında olacağız’

muthistiniz-amedspor-1.jpg

Olayın yalnızca bir kısmını gösteren ve yanlış anlaşılmalara neden olan paylaşımlar, maalesef konunun gerçek yüzünü yansıtmamaktadır. Amedspor'un huzuruna ve birliğine zarar vermek isteyenlerin karşısında durmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururum” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.