Amedspor gözünü GS’nin eski yıldızına dikti: Resmi açıklama geldi

Amedspor gözünü GS’nin eski yıldızına dikti: Resmi açıklama geldi
Birinci Lig’in yeni ekibi Amedspor’un Kulüp Başkanı Aziz Elaldı transfer sürecine ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Elaldı, GS’nin eski yıldızı Younes Belhanda transferi için önemli açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER- Yeni sezonda 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getirmişti. 11 Haziran (yarın) yapılacak kongre öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı son sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal için imza töreni

belhanda1.jpg

Bir haber sitesinde Ersun Yanal transferiyle ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Elaldı, “Hangi hoca bize uyabilir, hangi hoca bizi hedefimize ulaştırabilir diye düşündükten sonra Ersun Hoca ile temas sağladık. Süper lig planlaması için hocamızla istişare halinde yolumuza devam edeceğiz. Ersun Yanal Hocamız için önümüzdeki günlerde resmi imza töreni düzenleyeceğiz” dedi.

GS’nin eski yıldızı Younes Belhanda iddiaları

aziz-elaldi.jpg

Galatasaray’ın eski yıldızı Younes Belhanda iddiaları için de konuşan Kulüp Başkanı Elaldı, “Ersun Yanal'ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Amedspor olarak transferde ilk tercihimiz karakterli futbolcuları kadromuza katmak. Younes Belhanda'yı kadromuzu görmek isteriz. Belhanda çok önemli bir isim. Bu isimlerle görüşme noktasında ne olur bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.