Amedspor maçı Diyarbakır’a alındı, Passolig arttı!

Amedspor maçı Diyarbakır’a alındı, Passolig arttı!
 Muhabir
Saha zeminindeki sıkıntıya rağmen Boluspor karşılaşmasını Diyarbakır’da oynama kararı alan Amedspor’da Passolig satışı yükselişe geçti.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın 1’inci Lig’deki temsilcisi Amedspor, yarın Boluspor ile karşılaşacak. Saha zemini bozuk olmasına rağmen, karşılaşmayı Kayseri ve Samsun yerine Diyarbakır’da oynamaya tercih eden Amedspor’un hedefi, galibiyet ile sırasını yükseltmek.

2024/04/09/amedspor-stadyum-dolu.jpeg

Maç yarın 19.00’da

Yarın saat 19.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Kocaeli maçını Şanlıurfa’da oynamak zorunda kalan Amedspor’un Passolig sayısı ile bilet satışları düşmüştü. Takım yönetimi bu nedenle, milyonlarca lira zarar ettiğini belirterek, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne maddi tazminat davası açacağını açıklamıştı.

Passolig satışı arttı

Amedspor’un Diyarbakır’da oynama kararı Passolig satışlarına olumlu yansıdı. 11 Eylül’de 34 bin 150 bin olan Passolig satışı 35 bin 401’e ulaştı. Takımın hedefi Passolig’de 40 bini yakalayarak, rakiplerine fark atmak.

2024/08/03/passolig-kart.jpg

Bilet satışı düştü

Amedspor’un yarın oynanacak maçı için şimdiye kadar 2 bin 98 bilet satıldığı açıklandı. Takım yönetimi taraftara maça gelme çağrısı yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum