Amedspor-Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Amedspor-Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
 Muhabir
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amedspor’un Pendikspor karşılaşması Iğdır Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Maçın saati, hakemi ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

AMİDA HABER - Trendyol 1. Lig 10. haftada 27 Ekim Pazar günü 13 puanla ligin 10’uncu sırasında yer alan Amedspor, 9 puanla ligin 16’ıncı sırasında yer alan Pendikspor’u konuk edecek.

Amedspor yönetiminin başvurusu üzerine, Diyarbakır Stadyumu’ndaki çalışmaların devam etmesi ve saha zemininin henüz futbol oynamaya elverişli hale getirilmemesi sebebiyle TFF tarafından maç Iğdır’a alınmıştı.

Maç saat kaçta?

27 Ekim 2024 Pazar günü Iğdır Şehir Stadyumu’nda oynanacak Amedspor-Pendikspor maçı saat 16.00'da başlayacak.

amedspor-pendikeea.jpg

Hakemler belli oldu

TFF, Amedspor-Pendikspor maçının hakemlerini açıkladı. Buna göre maçın orta hakemi Erdem Mertoğlu olacak. Nurettin Dinçer Demir ve Mahmut Gülle ise yardım hakem olarak görev alacak.

amedspor-taraftar.jpg

Maç hangi kanallarda yayınlanacak?

Amedspor ve Pendikspor karşılaşması Bein Sports Max 1, beIN Sports Tod TV, tabii Spor 6 kanal(lar)ından canlı olarak izlenebilecek.

Ayrıca Bein Sports Max 1, Digiturk 82, Kablo TV 236 kanallarından da, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecek.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.