Amedspor Teknik patronu Ersun Yanal: Çok az kaldı

Amedspor Teknik patronu Ersun Yanal: Çok az kaldı

Kaynak:Basın Bülteni

Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal kamp ve transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER- Süper lig iddiasıyla hazırlıklarını sürdüren Amedspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal önemli açıklamalarda bulundu.

Yanal’dan açıklama

amed-spor.jpg

Birçok konuda açıklamalarda bulunan Yanal, “Şampiyonlukla birlikte kulüp tarihinde ilk kez 1. Lige çıkan Amedspor, hedefi olan Süper Ligi yakalama yolunda da yoğun bir çalışma içinde… Bu nedenle bizi bu amaca taşıyacak kadro yapılanması konusunda her birimimiz titizlikle hareket ediyor. Şunu söylemeliyim ki, başta yönetimimiz olmak üzere herkesin tek bir hedefi var, o da bu sezon Süper Lig‘e çıkmak.

Şampiyonluk yolunda kat edilecek mesafede sadece takımın oluşumu değil, tüm futbol altyapısını meydana getirecek ekipmanların hazırlanması ve kurumsallaşma da çok önemli. Bu hedef için yoğun çabalar bütün herkes tarafından yürütülüyor.

‘Takviye yaptık’

Başarıya ulaşabilmek için öncelikle futbol takımımızın bu yarışta favori olacak ve sonucu alacak güce kavuşturulması geliyor. Bunun için son derece titiz bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmada zorluklarımız var çünkü yeni bir takım kuruyoruz. Oluşturacağımız yeni takımın oyuncularını seçmek ve onları bir araya getirmek oldukça koordinasyon isteyen bir iş. İlk kamp döneminde ancak bu oluşumun üç tanesini tamamladık, takviye yaptık. Bu kamp döneminde oyuncularımızın çalışma temposu ve iyi niyetlerinden memnunum. Ama sürekli gelişmek ve eksiklerimizi tamamlamak zorundayız. Bunu da biliyoruz…

2. Etap Kampımız Kartepe’de

ersun-yanal.jpg

Üç gün sonra yine Kartepe’de İkinci kamp döneminde bütün listemizdeki oyuncularımızı bir araya getirmek için çalışmalarımızı çok yoğunlaştırdık ve bu birlikteliği sağlayabilmek adına büyük adımlar attık.

Çok az kaldı ve ikinci kamp döneminde ligler başlamadan ana kadromuzu bir araya getirmek ve en kısa zamanda bir takım olgusunu yaratarak yarışta ipi göğüslemek için emin adımlarla yol almak niyetindeyiz.

Birçok avantajımız var. Özellikle Amedspor taraftarlarının göstermiş olduğu gayret ve arzu bizi çok heyecanlandırıyor. Bu büyük kitlelere ulaşmış ve büyük sevgi içerisinde karşılanan bir hareket.

Bu hareket Türk futboluna da ayrı bir dinamiklik katacak ve sisteme büyük katkısı olacak… Biz bütün bu sorumluluklarımızı bilerek yönetim ve teknik kadromuzla uyumlu bir şekilde çalışmaktayız. Sonucu almak için her türlü gayret sarf edilmektedir” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum