Amedspor’da gündem forvet ve sol açık transferi: Hedefte iki isim var

Amedspor’da gündem forvet ve sol açık transferi: Hedefte iki isim var
 Muhabir
Yaptığı bomba transferlerle adından sıkça söz ettiren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Avrupa deneyimi olan iki oyuncuyu kadrosuna katıp transfer sürecini tamamlamak istiyor.

AMİDA HABER - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligde şampiyon olarak tarihte ilk kez 1. Lige yükselen Amedspor yeni sezonun ilk maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal öncülüğünde Kızılcahamam’daki çalışmalarını sürdüren Amedspor kafilesi Cumartesi günü uçakla İstanbul’a gidecek.

Amedspor ilk sınavına çıkıyor

amedspor1-001.jpeg

Pazar günü 19.15 Olimpiyat stadyumunda yapılacak maçta Amedspor’un tek hedefi güçlü rakibi Fatih Karagümrük’ü yenerek ilk maçında puanla Diyarbakır’a dönmek istiyor.

Ersun Yanal iki bölge için transfer talep etti

ersun1.jpg

Öte yandan Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal 2 bölgeye transfer yapılması için yönetime isim verdi. Transfer komitesi, arayışlarını Avrupa’da sürdürüyor. Yönetim, forvet ve sol açık oyuncusu transfer etmek için düğmeye bastı. Yönetim, iki oyuncuyu da transfer edip süreci tamamlamak istiyor.

‘Güzel başlangıç yapmak istiyoruz’

amedspor2.jpg

Takımda genel gidişatın iyi olduğunu dile getiren Amedspor kaynakları, “Ersun hocamızın talebi doğrultusunda güzel bir kadro kurduk. Pazar günü ilk maçımıza çıkacağız. İlk haftalardaki rakip takımların süper lig deneyimi var. Bizimde güzel bir kadromuz var. İlk maçı alarak güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hocamız forvet ve sol açık için talebi var. Bu talebi karşılamak için transfer komitemiz hazırlıklarını sürdürüyor” dedi.

Amedspor’a gelen oyuncular

amedspor3-001.jpg

Mehmet Yeşil (Stoper), Adama Traoré (On Numara), Britt Assombalonga (Santrafor), Bruno Lourenço (Sağ Kanat), Nicolas N'Koulou (Stoper), Yohan Cassubie (Ön Libero), Ömer Bayram (Sol Bek), Sinan Kurt (Merkez Orta Saha), Alberk Koç (Sol Bek), Murat Uçar (Sağ Bek), Nurullah Aslan (Kaleci), Yunus Tarhan (Merkez Orta Saha), Metin Güler (Sağ Bek) ve Emrullah Ertuş (Sağ Kanat).

Amedspor’dan giden oyuncular

amedspor4.jpg

Berk İsmail Ünsal, Aykut Özer, Taner Gümüş, Mert Çapar, Yunus Tarhan, Onur Karakabak, Dıjlan Aydın ve Enes Durmuş.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum