Amedspor’da neler oluyor? İstişare Kurulu Başkanı açıkladı!

Amedspor’da neler oluyor? İstişare Kurulu Başkanı açıkladı!
Diyarbakırlı sporseverler Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın adaylıktan çekilmesini konuşuyor. Peki ne oldu da Elaldı adaylıktan çekildi. İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal Amida Haber’e konuştu.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10 yıl sonra şampiyon olarak 1. Lige çıkan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da kongre hazırlıkları devam ediyor. 4 Haziran tarihinde yapılacak kongrede mevcut başkan Aziz Elaldı adaylığını açıklamıştı. Dün akşam saatlerinde ise iş insanı Nedim Şimşek Amedspor Kulüp Başkanlığı için adaylığını duyurdu.

whatsapp-image-2024-05-24-at-19-45-33-1.jpeg

Şimşek aday oldu, Elaldı bir gün sonra çekildi

İş insanı Nedim Şimşek’in adaylığını açıklamasından 24 saat geçmeden Amedspor’un mevcut Kulüp Başkanı Aziz Elaldı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 4 Haziran tarihinde yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı.

whatsapp-image-2024-05-24-at-19-45-33-2.jpegDiyarbakır’da sporseverler ikiye bölündü

Elaldı’nın adaylıktan çekilmesi üzerine sosyal medya ikiye bölündü. Bazı taraftarlar bu durumu desteklerken, bazı taraftarlar ise Elaldı ile devam edilmesini istedi.

whatsapp-image-2024-05-24-at-19-45-33.jpeg

Gözler Amedspor İstişare Kurulunun üzerinde

Kongre süreci öncesi yaşanan belirsizlik taraftarı endişelendirirken, Amedspor İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal Amida Haber’e konuştu.

Mevcut Başkan Elaldı’nın geri çekilme gerekçesini bilmediğini kaydeden Baysal şunları söyledi, “İstişare Kurulu olarak Aziz Elaldı dışında kimseyle görüşmedik, kimseye de listeni yap gel demedik. Sabah saatlerinde kendisiyle görüştük, herhangi bir sorun yoktu. Neden böyle bir karar aldığını bizde anlamadık. Pazartesi günü İstişare Kurulumuz bir araya gelecek. Aziz Elaldı ile de görüşeceğiz. Bu görüşmelerden çıkan sonucu kamuoyu ile paylaşacağız. Yapılacak görüşmelerin ardından durum netleşir. Amedspor hiçbir şekilde yerde kalmaz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hozan Adar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum