Amedspor’dan ‘5 milyon dolarlık’ yardım açıklaması!

Amedspor’dan ‘5 milyon dolarlık’ yardım açıklaması!
 Muhabir
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır İş İnsanı Mehmet Emin Karakaya’nın takıma 5 milyon dolarlık destek verdiği iddialarına ilişkin konuştu.

AMİDA HABER- Diyarbakır'da Amedspor camiasını heyecanlandıran son dakika gelişmesi yaşandı. Bir iş insanının Amedspor'a 5 milyon dolarlık destek verdiği haberi Diyarbakır'da büyük yankı uyandırdı. Peki takıma 5 milyonluk yardım yapıldı mı?. Detaylar haberimizde.

'Kulüp Başkanına teşekkür ederiz'

destek.jpg

Diyarbakırlı İş İnsanı Mehmet Emin Karakaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’ın gururu olan Amedspor’a, bir Diyarbakırlı olarak Ron Gruop adına 5 milyon dolarlık nakdi destekte bulunduk. Bu süreçte emeği geçen değerli başkanımız Aziz Elaldı ve tüm Amedspor camiasına teşekkür eder, desteğimizin kulübümüze hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Aziz Elaldı yalanladı

2024/05/08/aziz-elaldi.jpg

Amida Haber’in telefonla ulaştığı Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı ise destek açıklamasını yalanladı. Elaldı, “Bize ulaşan böyle bir destek yok, bu paylaşımı gören müfettişler gelip inceleme yapacak. Bu tür açıklamalar bizi zor durumda bırakıyor. Keşke, yardımları olsa, bunu memnuniyetle duyururduk. Ancak ne 5 milyon dolarlık destek var ne de ortada para var” dedi.

Amedspor Kulübü'nden açıklama

Konuyla ilgili Amedspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, "Bir iş insanının kulübümüze 5 milyon dolarlık destek verdiği yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Bu tür uydurma haberler hakkında kulübümüz, hukuki süreç başlatacak ve suç duyurusunda bulunacaktır. Kulübümüz, aldığı tüm destekleri her zaman büyük bir şeffaflıkla resmî kanallarımız aracılığıyla kamuoyuna duyurmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum