Amedspor’dan Deniz Naki’ye: Açıklanmayacak bir tasarrufumuz yok!

Amedspor’dan Deniz Naki’ye: Açıklanmayacak bir tasarrufumuz yok!
 Muhabir
Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, Deniz Naki’nin Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’yı hedef alan açıklamalarına karşı, “Bütün taraftarlarımız bilsinler ki, bu kulübün açıklayamayacağı hiçbir tasarrufu yoktur” dedi.

AMİDA HABER - Amedspor yönetimi ve Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyeleri Diyarbakır’da basın toplantısı düzenledi.

amedspor.jpg

Kurul, Amedspor’un eski oyuncularından Deniz Naki’nin Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’yı hedef alan açıklamalarına yanıt verdi. Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Burç Baysal, sezonun ilk iki maçında istenen sonucun elde edilmediğini belirterek, “Eksiklerin telafisi için çalışmalar sürüyor” dedi.

Amedspor geleneğini hatırlattı

amedspor-kulup-uyeleri.jpg

“Amedspor geldiği gelenek bir eleştiri, özeleştiri geleneğidir” diyen Baysal, isim vermeden Deniz Naki’nin açıklamalarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Şampiyonluk sezonunda karşılaşılan birtakım eksikliklerle ilgili gereken değerlendirme yapılmış, daha çok istişare, şeffaflık esas alınarak yeni sezonu başlanmıştır. Kulübümüzün bütün bileşenleri söz alma, öneri geliştirme hakkına sahiptir. Bu onların hem devredilmez bir hakları ve kulübe karşı sorumluluklarıdır. Sosyal medya ve diğer mecralarda, tartışma kültürü hiçe sayılarak kulübe yön vermeye çalışmak, kulüp başkanı ve yöneticilerini hedef almak kulübe zarar vermekten başka bir amaç taşımaz. Kulübümüzü görmezden gelen bu yaklaşımları kabul etmiyoruz. Coğrafyamızda ve bütün dünyada Amedspor’a gönül veren, daha adil ve daha yaşanabilir bir dünya özlemi içerisinde olan bütün taraftarlarımız bilsinler ki, bu kulübün açıklayamayacağı hiç bir tasarrufu yoktur.”

Hafta sonuna kadar süre vermişti

amedspor-aziz-elaldi.jpg

Deniz Naki, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’yı hedef almış, “Aziz Elaldı, Amedspor'a yakışmayan başkanlık pratiklerin artık sona erecek. Sana hafta sonuna kadar istifa etmen için süre tanıyorum. Aksi taktirde yakışıksız pratiklerini kamuoyu ile paylaşmak zorunda kalacağım. Bu benim Amedspor sevdalılarına ve camiama borcumdur. Kocaeli maçının Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağı dün bir yazı gönderdik, kulüp başkanı ile istişare ettik. Federasyon kabul etti, şimdi valilikten halletmeye çalışıyoruz.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum