Amedspor’dan ‘Katalonya’ açılımı: İki kulüpten davet var

Amedspor’dan ‘Katalonya’ açılımı: İki kulüpten davet var
Bugün yapılan kongrede güven tazeleyen Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yakın zamanda İspanya’ya gideceğini söyledi.

AMİDA HABER- Türkiye’nin en çok konuşulan teknik direktör transferi ile gündeme gelen Trendyol 1. Lig’in yeni ekibi Amedspor’da 4 Haziran tarihinde çoğunluk sağlanmadığı için ertelenen olağan kongresi bugün yapıldı.

yonetim-001.jpg

Elaldı güven tazeledi

Merkez Kayapınar İlçesi’nde bulunan Şehmus Özer tesislerinde yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede Kulüp Başkanlığına oy çokluğu ile Aziz Elaldı yeniden başkan seçildi.

Kongrede konuşan Elaldı, zorlu bir süreci geride bıraktıklarını belirterek, 1. Lig’e hazırlandıklarını söyledi.

‘İki kulüp başkanından teklif aldık’

ispanya.jpg

Birinci ligdeki hedeflerinin yüksek olduğunu kaydeden Elaldı, “Yönetime geldiğimiz gün bu takımı Barcelona yapacağız, dünya takımı yapacağız demiştik. Bu takımı dünya takımı yapabilmek için bir sportif başarıya ihtiyacımız var. Yakın zamanda Barcelona, A. Madrid başta olmak üzere birçok Avrupa futbol kulüp başkanlarıyla davetleri üzerine bir araya geleceğim” dedi.

‘Hedefimize ulaşacağız’

kongre2-001.jpg

İlk olarak teknik direktör transferi gerçekleştirdiklerini ifade eden Elaldı, “Teknik direktör anlamında Türkiye'de gücünü ispat etmiş Ersun Yanal ile görüştük. Birçok konuda onunla örtüşen hayat ve spor felsefemiz sayesinde bir araya geldik. Bugün yaptığımız teknik direktör transferimizle gündeme oturduk. Önümüzdeki sene inşallah hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum