Amedsporlu Çekdar Orhan, Mauro Icardi’yi solladı!

Amedsporlu Çekdar Orhan, Mauro Icardi’yi solladı!

Kaynak:Haber: Hozan Adar

Amedspor’un Hakkarili orta saha oyuncusu Çekdar Orhan, Galatasaray’ın efsane oyuncusu Mauro Icardi’yi solladı.

AMİDA HABER- TFF 1. Lig’in yeni ekibi Amedspor’da iki günlük izin bitti. Karagümrük maçında istenilen oyunu sergileyemeyen yeşil kırmızılı ekip bugün Ersun Yanal öncülüğünde Diyarbakır’da bir araya gelecek ve ilk idmanına çıkacak. Amedspor bu hafta kendi sahasında İstanbulspor’u konuk edecek, takımın hedefi Karagümrük maçından alamadığı 3 puanı, İstanbulspor maçından almak.

Icardi formaları çıktı

fdsfasdsadsa.jpg

Amedspor kafilesinde hazırlıklar sürerken bir grup taraftar, geçtiğimiz ay yangın felaketinin yaşandığı Çınar İlçesi’ne giderek çocuklara forma hediye etti. Forma dağıtım sırasında ilginç görüntüler yaşandı. Üzerinde Galatasaray’ın efsane oyuncusu Mauro İcardi, forması bulunan bir çocuk, Icardi formasını çıkararak, Çekdar Orhan forması giydi. Kameralara yansıyan bu görüntü, Amedspor’un Hakkarili orta saha oyuncusu Çekdar Orhan’ın, İcardi’yi solladığı yorumlarına neden oldu.

cekdarorhan.webp

Çekdar Orhan ilgisi artıyor

Forma dağıtımı sırasında Diyarbakırlı çocuklar Mauro Icardi yerine Çekdar Orhan sloganları attı. Aslen Hakkarili olan Çekdar Orhan, Diyarbakır’da taraftarın “Çeko” lakabı taktığı orta saha oyuncusu. Çekdar Orhan, Amedspor karşılaşmalarında genellikle “Lêxe Çeko”, (Vur Çeko) tezahüratları ile desteklenen bir oyuncu.

ameddd.jpg

Almanya’da dünyaya gelen Çekdar Orhan, Amedspor’un önemli orta saha oyuncularından biri.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum