Amedspor’u şampiyon eden isimden ilk açıklama

Amedspor’u şampiyon eden isimden ilk açıklama

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Soma maçından sonra şampiyonluğu büyük oranda garantileyen takım için önemli açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER – Deplasmanda Somaspor karşısında 1-0 galip gelen Amedspor ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu büyük oranda garantiledi. Haftaya Amedspor Menemenspor’u kendi evinde ağırlayacak. Somaspor maçından sonra Amida Haber ekibi ve diğer gazetecilerin sorularını yanıtlayan Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Diyarbakır ve Amed taraftarın, camia tümüyle şampiyonluğu hak etti. Anasının ak sütü kadar helal olduğuna inanıyorum, hayırlı olsun” dedi.

‘Zordu ama kazanmasını bildik’

amedspor-sampiyon2.jpeg

Amedspor’un taraftarıyla, basınıyla ve tüm Diyarbakır ile şampiyonluğu hak ettiğinin altını çizen Mesut Bakkal, şu açıklamayı yaptı: “Bu çocuklara, bu oyunculara helal olsun. Hiçbir zaman güvenimizi kaybetmedik. Geldiğim gün de söyledim bu camia buraları çok fazlasıyla hak ediyor. Taraftarıyla, basınıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla bir üst ligi hak ediyor. Çok zor bir maç oynadık. Sezon başından beri çok zorlu maçlar vardı. Ama kazanmasını bildik. Benim geldiğim günden beri hiçbir şekilde bir kırıklık, hiçbir olumsuz düşünce olmadı. Bu çocuklar da bunun karşılığını verdiler. Bu taraftar karşılığını verdi.”

‘Taraftar için ne söyledi?’

sampiyon-amedspor-jpeg1.jpeg

Gönlü Amedspor ile olan herkese teşekkür eden Bakkal, şunları söyledi: “Buraya gelen, gelmeyen, gönlü bizimle olan herkese teşekkür ediyorum. Bu hafta biraz bunun keyfini yaşayalım. İnşallah Menemen maçı ile de hep beraber eğlenip bunu kutlayalım. Herkese kutlu olsun. Camiaya, herkese çok teşekkür ediyorum. Tümüyle, Diyarbakır ve Amed taraftarın, camianın tümüyle hak ettiğini, anasının ak sütü kadar helal olduğuna eminim ve hayırlı olsun.” (İlyas Akengin / Soma)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum