Amedspor’u şampiyon yapan hoca gidiyor mu kalıyor mu?

Amedspor’u şampiyon yapan hoca gidiyor mu kalıyor mu?
Kongre kararı alan Amedspor’da başkan tartışmaları sürerken, Amedspor’u yıllar sonra şampiyon yapan teknik direktör Mesut Bakkal’ın akıbeti bilinmiyor. Yeni yönetimin alacağı kararlar merakla bekleniyor.

AMİDA HABER - Önümüzdeki sezon Diyarbakır’ı Trendyol 1. Lig’de temsil edecek Amedspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal ile yollarını ayıracağı konuşuluyor.

Gençlerbirliği ile anlaştı iddiası

mesut-bakkal-amedspor22.jpg

Sosyal medyadan Amedspor taraftar grupları Gençlerbirliği'ne yakın kaynaklara dayandırarak yaptıkları paylaşımda, Amedspor’un mevcut teknik direktörü Mesut Bakkal’ın Gençlerbirliği ile anlaştığı iddia edildi.

Amedspor’u bırakması durumunda önümüzdeki sezon takımı kimin çalıştıracağı konuşulurken, Mesut Bakkal ise Amedspor ile görüşme yapmadan başka bir takımla anlaşma yapmayacağını açıkladı.

Bakkal giderse kim olsun tartışması

amedspor1.jpg

Kongreye hazırlanan ve mevcut başkan Aziz Elaldı ile devam etmesi beklenen Amedspor’dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama olmamasına rağmen, teknik direktör için arayışlar devam ediyor.

Amedspor taraftar gruplarından yapılan paylaşımlarda, Mesut Bakkal'ın ayrılmak istemesi durumunda en iyi alternatif olarak aslen Iğdır’lı olan ve Bodrumspor'u 1. Lig Play-off finaline çıkaran İsmet Taşdemir ismi ön plana çıkıyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum