Amedspor’un A Takımı konuştu: Diyarbakır’a şampiyonluk yakıştı!

Amedspor’un A Takımı konuştu: Diyarbakır’a şampiyonluk yakıştı!

Amedspor 10 yıl aradan sonra 1. Lige çıktı. Maç sonrası teknik heyet, futbolcular Amida Haber’e konuştu. Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Bu taraftara ve Diyarbakır’a şampiyonluk çok yakıştı” dedi.

AMİDA HABER- Amedspor, 35 seyirci önünde Diyarbakır Stadyumu’nda oynadığı Menemenspor maçında, 0-0 beraberlikle şampiyonluğu garantiledi, 1’inci Lig’e yükseldi. Taraftar, şampiyonluğu sahaya atlayarak kutladı.

Amedspor’un A Takımı şampiyonluk sonrası Amida Haber’e konuştu:

Mesut Bakkal (Teknik Direktör)

amed-sampiyon-2.jpg

Bu camia ve oyuncu grubu şampiyonluğu hak etti. Geldiğim günde biraz puan farkı vardı ama bu çocukların başaracağına inanıyordum. Camiaya ve tüm hayırlı olsun. Bu taraftara ve Diyarbakır’a şampiyonluk yakıştı. Bu kadar insanı mutlu gördüğüm için daha çok mutluyum. Bu birliktelik devam ettiği sürece daha farklı başarıların geleceğine inanıyorum.

Aziz Elaldı (Kulüp Başkanı)

Bugün Diyarbakır tarihi bir anı ve günü yaşıyor. Tarihin sayfalarında bugün hep yer alacak. Bu şampiyonluğu bu halka armağan ediyoruz.

Berk İsmail Ünsal (forvet)

Biz hak ettiğimiz şampiyonluğu aldık. Her zaman şampiyonluk için oynadık. Hak ettiğimiz kupayı aldık, bütün Diyarbakır halkına armağan olsun.

amed-sampiyon-5.jpg

Aykut Özer (Kaleci)

Sezon başında Amedspor yönetimine sözüm vardı, ben sözümü tuttum. Çok mutluyum, Amedspor camiasına armağan olsun. Verdiğim sözü tuttum.

Onur Karakabak (Kaptan)

Hep şampiyonluk hayali kuruyorduk. Allah bizi mahcup etmedi. Seyircimizin desteği ile kupamızı aldık. İnşallah gelecek yıl daha iyi olur. Diyarbakır halkı sevinsin, bunu hak etti.

Veysel Sapan (yedek kaleci)

Duygularımı ifade edecek bir şekil bilmiyoruz. Yaşayamadık, hep umutlandık olmadı, olmadı ama Allah’ıma çok şükür bu yıl bize nasip olduk. Artık geriye bakmak yol, Allah nasip ederse birinci lig sonra süper lig. (İlyas Akengin)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.