Amedspor’un ‘ambargosu’ kalkıyor: Kulüp Başkanı açıkladı!

Amedspor’un ‘ambargosu’ kalkıyor: Kulüp Başkanı açıkladı!

Kaynak:Hasan Kösen

Bu sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor’da sıcak bir gelişme yaşandı. Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı 7 yıldır devam eden deplasman taraftar yasaklarına ilişkin konuştu.

AMİDA HABER- Süper lig iddiasıyla planlamasını yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal liderliğinde çalışmalarını Kocaeli Kartape’de sürdüren yeşil-kırmızılı ekipte keyifler yerinde.

7 yıl sonra deplasman yasakları kalkacak mı?

amed-kadin.jpg

Sezonun başlamasına kısa bir süre kala geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerini İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin kazanması Amedspor camiasını umutlandırdı. Yeni dönemde, Amedspor'a deplasman maçlarında getirilen taraftar yasağı uygulamasının 7 yıl aradan sonra tümden kalkacağı belirtiliyor.

440965339-18313090432179938-8765433992131532043-n.jpg

Elaldı Amida Haber'e konuştu

Amida Haber’e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yeni yönetimin bu sorunu çözmesi gerektiğini söyledi.

aziz-elaldi.jpg

'Yeni dönemde taraftar yasağı umarım olmaz'

7 yıldır Amedspor taraftarına uygulanan deplasman yasağına değinen Aziz Elaldı, “Ne yazık ki 7 yıldır anlamsız bir şekilde taraftarımıza deplasman yasağı uygulanıyordu. Yeni dönemde bu uygulamanın son bulmasını bekliyoruz. Amedspor taraftarı artık her ilde taraftarını destekleyebilecek. Çünkü doğru olanda bu. Yeni dönemde inşallah taraftar yasakları olmaz, beklentimiz bu yönde’ şeklinde konuştu.

Haber: Hasan Kösen

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.