Amedspor’un bulunduğu grupta 1. Lige kim çıkacak?

Amedspor’un bulunduğu grupta 1. Lige kim çıkacak?
10 yıl sonra 1. Lige çıkan Amedspor’un bulunduğu TFF 2. Lig Kırmızı grupta Kastamonu ve Iğdır Play-Off 3. Tur maçı için karşı karşıya geliyor.

AMİDA HABER - TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı grupta, Play-Off maçları ikinci tur maçları geçtiğimiz hafta sonu sona ermişti. Yeni haftanın programı belli oldu. Gözler bu hafta yapılacak kritik maçlarda. Play-Off 3. Tur ilk maçları 22 Mayıs Çarşamba günü, rövanş maçları ise 27 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

2024/04/19/kastamonu.jpg

Amedspor’un bulunduğu grupta gözler bu maçta!

3. tur ilk maçında kırmızı grupta Alagöz Holding Iğdır FK sahasında GMG Kastamonuspor’u 22 Mayıs Çarşamba günü konuk edecek. Maçın başlama saati ise 15.30 olarak belirlendi. İkinci maç ise 27 Mayıs Pazartesi günü Kastamonu’da yine aynı saatte oynanacak. Bu karşılaşmanın sonucu hangi takımın 1. Lige çıkacağını da belirleyecek.

igdirspor.jpg

Iğdır rakibini yenmişti

Kırmızı grupta Play-Off 2. Tur ilk maçında Anagold 24 Erzincanspor’u sahasında 3-0 mağlup eden Alagöz Holding Iğdır FK, ikinci rövanş karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde rakibini bu kez 3-1 mağlup ederek toplamda 6-1’lik skorla yarı finalde GMG Kastamonuspor’un rakibi olmuştu.

2024/04/28/vanspor.jpeg​​​​​​​

Amedspor taraftarları Vanspor’u istiyor

Beyaz grupta ise 1461 Trabzon, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahasında Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup ederek yarı finalde Vanspor’un rakibi olmuştu.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor lider olarak 1. Lige çıkmıştı. Amedsopr’un 1. Lige çıkması 10 yıllık hasreti sona erdirmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.