İran devlet medyası Reisi ve yanındakilerin öldüğünü doğrulandı

İran devlet medyası Reisi ve yanındakilerin öldüğünü doğrulandı
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Abdullahian ve tüm helikopter mürettebatının öldüğü İran devlet medyası ve uluslar arası ajanslar tarafından teyit edildi.

AMİDA HABER - İran devlet televizyonu ve Reuters haber ajansı, Reisi ve yanındakilerin içinde bulunduğu helekopterin enkazına ulaşıldığını ve tümünün yaşamını kaybettiğini duyurdu.

Yaşam belirtisi yok

İran cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin içerisinde bulunduğu helikopterin enkazına ulaşıldığını duyuran İran devlet televizyonu, yapılan ilk incelemeler neticesinde şu ana kadar herhangi bir yaşam belirtisi görülmediği ve helikopter içerisinde bulunan herkesin hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi.

enkaz-reisi.jpg

Haberde, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin içerisinde bulunduğu helikopterin enkazının yerinin tespit edildiği aktarıldı.

Bu şekilde termal cihazlarla yapılan ilk incelemeler sonucunda şu ana kadar herhangi bir yaşam belirtisi görülmediği ve helikopter içerisinde bulunan herkesin hayatını kaybettiği doğrulanmış oldu.

akinci-iha.jpg

Akıncı İHA yeri tespit etti

Öte yandan Türkiye'den helikopter kazasının yerini tespit etmek için İran semalarında uçurulan Akıncı İHA'nın, enkazın yerini tespit edip döndüğü açıklandı.

reisi-koltuk.jpg

İbrahim Reisi'nin ölümünün duyurulmasından sonra Cumhurbaşkanlığı makamındaki koltuğuna siyah örtü konuldu. (Haber Merkezi)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.