Amedspor’un gözü TFF raporunda!

Amedspor’un gözü TFF raporunda!
 Muhabir
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), saha zemini bozuk olan Diyarbakır Stadyumu için heyet gönderdi. Rapor doğrultusunda Pendik maçının nerede oynanacağı netleşecek. Diyarbakır Valisi de stadyumda inceleme yaptı.

AMİDA HABER – 5 ayda iki defa bakıma alınmasına rağmen ilk maçlarda zemini tarlaya dönen Diyarbakır Stadyumu’nda çalışmalar devam ediyor. Stadyum zeminiyle ilgili tartışmalar devam ederken, dün Diyarbakır’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyeti stadyumda inceleme yaptı.

saha2.jpg

TFF’nin çim denetçilerine, Gençlik Spor Müdürlüğü ve Çim ihalesini alan firma yetkilileri eşlik etti. Teknik cihazlarla Diyarbakır Stadyumu’ndaki inceleme yapan uzman ekibin raporunu hazırladı. Raporun bir iki gün içerisinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Amedspor Kulübüne gönderilmesi bekleniyor.

Diyarbakır Valisi de inceleme yaptı

zorluoglu.jpg

TFF heyetinin ardından Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu da bugün Stadyuma giderek incelemelerde bulundu. Vali Zorluoğlu’na Gençlik Spor İl müdürü ile çim ihalesini alan firma yetkilisi eşlik etti.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu önceki gün yaptığı açıklamada, 27 Ekim tarihindeki Amedspor-Pendikspor maçının stadyumda oynama ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti.

Firmaya uyarı

dsc-3003-001.jpg

Sezon başında bakımları eksik yaptığı için eleştirilerin hedefinde olan çim firması, sahanın bu hale gelmesinde sıcakların etkili olduğunu öne sürmüş, Gençlik Spor İl Müdürlüğü çim ihalesini alan firmaya ödeme yapmayacağını duyurmuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum