Amedspor’un Soma maçı İzmir’e alınacak mı? İşte ayrıntılar…

Amedspor’un Soma maçı İzmir’e alınacak mı? İşte ayrıntılar…

Şampiyonluk yolunda beklenmedik bir yenilgi ile taraftarını üzen Amedspor hafta sonu Somaspor’a konuk olacak. Peki önemli maç nerede oynanacak?.

AMİDA HABER- TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır temsilcisi Amedspor dün 35 bin seyircisi önünde Iğdır FK’yi konuk etti. Maçın başından bitimine kadar isteksiz bir oyun ortaya koyan Amedspor 2-0 yenilerek şampiyonluğu önümüzdeki haftalara bıraktı.

amedspor.jpg

Hazırlıklar ne zaman başlayacak?

Iğdır yenilgisinin şokunu üstünden atamayan lider Amedspor, günü izinli geçirecek. Amedspor kafilesi yarın Mesut Bakkal öncülüğünde Manisa ekibi Somaspor hazırlıklarına başlayacak. Beklenmedik Iğdır yenilgisi sonrası Amida Haber’e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, “Üzgünüz ama Soma maçını alarak şampiyon olacağız” dedi. Somaspor maçının İzmir’e alınması için görüşmelerin sürdüğünü belirten Elaldı, durumun akşam saatlerine kadar netleşeceğini söyledi.

amedspor1-aziz-elaldi.jpg

Takımda sakat ve cezalılar kim?

Iğdır maçında sarı kart gören Berk İsmail Ünsal deplasmanda Somaspor karşısında forma giyemeyecek. Kastamonu maçında gördüğü kart nedeniyle Iğdır maçında oynamayan Uğur Adem Gezer ise Soma maçında forma giyecek.

Çekdar Orhan’ın formsuzluğu taraftarı üzdü

Öte yandan Iğdır maçındaki vasat oyunu ile taraftarın tepkisini toplayan Çekdar Orhan’ın Somaspor maçında oynatılıp oynatılmayacağı merak konusu.

Haber: Hozan Adar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum