Buzlar eriyor: İlk adımı Amedspor attı

Buzlar eriyor: İlk adımı Amedspor attı

Kaynak:Haber Merkezi

Amedspor Kulübü, iki kez yeri değişen Amedspor-Sakaryaspor maçına ilişkin açıklama yaptı, Sakarya Kulübü’ne teşekkür etti.

AMİDA HABER – Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un da yer aldığı Trendyol 1. Lig'in 3. haftası, yarın oynanacak Kocaelispor-Erzurumspor maçıyla başlayacak. İki kez yeri değişen Sakaryaspor-Amedspor maçı ise 28 Ağustos Çarşamba günü saat: 21:00’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda oynanacak.

Amedspor’dan açıklama

456416309-18326715880179938-6042193111670998850-n.jpg

Karşılaşma öncesi Amedspor Kulübü’nden yazılı açıklama yapıldı. Yazılı açıklamada, “Sakaryaspor ile Amedspor arasında yapılan ilk görüşmede, Sakaryaspor'un saha bakım çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos tarihinde oynanacak maç konusunda uzlaşı sağlanmıştır. Bu doğrultuda, futbolcularımıza Cuma günü toplanma izni verilmiş, konaklama ve biletler temin edilmiştir.

Gökhan İn'e teşekkür

amedspo-taraftar.jpg

Ancak, Sakaryaspor başkanı Gökhan İn, kamuoyunda oluşan yanlış anlaşılmalar ve baskılar nedeniyle bu durumu tekrar gözden geçirmek istemiştir. Fakat koşulların uygun olmaması nedeniyle tarihte bir değişiklik yapılamamıştır. Gökhan İn'e gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyoruz.

'Başarılar diliyoruz'

amedspor-barikat.jpg

Gerçekleştirilecek olan bu maçın, iki şehir arasındaki dostluğu daha da pekiştireceğine inanıyoruz. Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha herkese gösterecek olan bu karşılaşmada, her iki takıma da bu sezon başarılar diliyoruz” denildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum